Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hét megyébe jártak betörni, nyolcmilliós kárt okoztak

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vas, Zala, Fejér, Somogy, Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom megyékbe járt betörni egy bűnözőkből álló csoport 2017. december közepétől 2018. január közepéig. Ezalatt 38 sértettnek összesen több mint 7.900.000 Ft kárt okoztak négy esetben nem fejezték be a betörést.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Egyikük jelenleg is börtönben van más bűncselekmény miatt, a többiek még ismeretlenek. A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől, valamint a közúti járművek vezetésétől eltiltást kezdeményezte a bíróságnál.

Az ügyészség indítványozta azt is, hogy a bíróság kötelezze a vádlottat a nyomozás során felmerült 5.603.000 Ft bűnügyi költség megfizetésére.A járási ügyészség abban az esetben, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyalásról való jogáról, 4 év 6 hónap börtönbüntetés kiszabását javasolja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés