Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hét vasi tűzoltó kitartó munkáját is elismerték

Mutatjuk, kik kaptak szolgálati jelet.

Tíz, illetve húsz év után járó szolgálati jelet vehetett át a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományának több tagja Pintér Sándor belügyminisztertől – írják hivatalos oldalukon.

Harminc év után kapott elismerést Szabó András tű. alezredes, a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat kiemelt főelőadója szolgálati feladatainak kiemelkedő teljesítéséért.

Szabó András
Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Húsz év után szolgálati jelet vehetett át Csende Sándor Viktor tű. alezredes, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnoka; Kiss Balázs tű. alezredes, az Informatikai Osztály osztályvezetője; Varga Lívia Márta tű. őrnagy, a Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály főelőadója és Végh Tamás József tű. főtörzsőrmester, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója.

Csende Sándor Viktor, Kiss Balázs, Varga Lívia Márta, Végh Tamás József
Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tíz év utáni szolgálati jel elismerésben részesült Horváth Tamás tű. zászlós, a Megyei Műveletirányítási Ügyelet műveletirányító referense és Józsa István tű. törzsőrmester, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója.

Józsa István, Horváth Tamás
Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra