A hetedikről ugrott a fiatalember Szombathelyen

Családtagjainak fogalmuk sem volt, mire készült a 23 éves fiú, aki egy társának viszont említette a halált. Ugrott, már nem tudtak rajta segíteni.

Még nem tudni, miért választotta a biztos halált az a 23 éves fiatalember, aki vasárnap vetette ki magát egy hetedik emeleti ablakból Szombathelyen, a Kodály Zoltán utcában. A férfi életét már nem lehetett megmenteni. Teste nem a fal közelében feküdt, minden bizonnyal elrugaszkodva ugrott.

A nyugat.hu információja szerint a fiú édesanyja otthon tartózkodott, amikor a rendőröknek ajtót nyitott még fogalma sem volt róla, hogy fia kiugrott az ablakon. A nő összeroppant, orvosi ellátásra szorult.

Öngyilkos lett egy 23 éves fiatal Szombathelyen
Öngyilkos lett egy 23 éves fiatal Szombathelyen
Bonyhádi Zoltán

A fiatalember közeli ismerősei nem értik, mi állhat a háttérben. Úgy tudják, az áldozat nem használt kábítószereket és szerelmi csalódás sem érte mostanában. Egy Vas megyei, de nem szombathelyi informatikai középiskola képzésére járt, az idén végzett volna. Eddigi vizsgái az ismerősök szerint sikerültek, viszont az elmúlt hetekben többször is kimaradt az oktatásról.

Öngyilkos lett egy 23 éves fiatal Szombathelyen
Öngyilkos lett egy 23 éves fiatal Szombathelyen
Bonyhádi Zoltán

Meg nem erősített információnk szerint a vasárnap öngyilkosságot elkövető fiatalember egyik osztálytársának megemlítette az öngyilkosságot, beszélt neki a halálról, de akkor nem tűnt úgy, hogy komolyan gondolja.

Tavaly szeptemberben a közeli Bem utcában egy 21 éves fiatalember szerelme nevét kiáltva nekifutásból ugrott ki Nekifutásból ugrott ki a tizedikről – Videón beszél a fiú édesanyja 2011. September 23. 07:42 a 10. emeletről a lépcsőházból kilépő lány után. A fiatalember azonnal meghalt, édesanyja a nyugat.hu-nak elmondta: fia szintetikus kábítószereket használt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Nekifutásból ugrott ki a tizedikről – Videón beszél a fiú édesanyja

A 21 éves fiú szerelme nevét kiáltotta, amikor nekifutásból kivetette magát szombathelyi lakásuk 10. emeleti ablakából. Az öccse éppen akkor ért le a lépcsőkön, bátyja testét látva sokkot kapott. Az anya őszintén elmondta: drog lehet a háttérben.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló