Hétfőn augusztus 20-ra gyúrnak a katonai repülők a parlament felett

„Megnövekedett hanghatásra, valamint részleges folyamzárra lehet számítani.”

Hétfőn délután fél 2-től 3 óráig katonai helikopterek és repülőgépek tartanak légtérberepülést Budapesten az augusztus 20-i légiparádé helyszínén. Ezért a Parlament és a Lánchíd közötti szakaszon „megnövekedett hanghatásra, valamint részleges folyamzárra lehet számítani” - írja a Honvédelmi Minisztérium. „A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.” - idézi a 444.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek