Hétfőn már a polcokon lehet Várkonyi Andrea sikerkönyve

„Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként.”

Megérkezett a raktárakba, így a jövő héten már a boltok polcaira is felkerül Dr. Várkonyi Andrea új könyve – értesült a 444 több könyvesbolttól. Eddig csak a Bookline előjegyzési sikerlistáját vezette Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó új feleségének "És ezt lehet?" címmel, a Jaffa Kiadó gondozásában megjelenő 302 oldalas alkotása, de legkésőbb szerdáig már a kezükben is tarthatják a rajongók, bele is lehet majd szagolni - írja a lap.

Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged - olvasható a könyv ajánlójában. A Libri jelenleg 4749 forintot kér a vásárlóktól a könyvért cserébe. Várkonyi Andrea nem csak könyvet írt, hanem a TV2 Média Csoport igazgatóságának tagja is lett november 2.-án.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű