Hétvégén Vas megyébe érkezik a Momentum országjárása

A párt több ismert arca is megjelenik a szombati és vasárnapi találkozókon.

„A Momentum rezsiországjárásra indult, a következő hónapokban pedig nincs megállás. Az ország minden szegletében ott leszünk és közös találkozóra hívunk mindenkit, akik a saját bőrükön érzik a rezsiárak emelkedését és a szociális válsághelyzetet” – írja a Momentum szombathelyi elnöke lapunknak eljuttatott közleményében.

Nagy Donát tájékoztatása szerint a párt országjárásának a következő állomása Szombathelyen, a Bellagio Bowlingban lesz október 1-jén (szombat) délután 17 órakor Cseh Katalinnal a Momentum alelnökével és EP-képviselőjével, valamint Kriston Tiborral, okleveles villamosmérnökkel.

Cseh Katalin szombat este lesz Szombathelyen
Malatinszky Dávid

Másnap, október 2-án, vasárnap délelőtt 11 órakor Szentgotthárdon (Vadon kávézó), majd délután 14 órakor Körmenden (Taverna Söröző és Pizzéria) Kerpel-Fronius Gáborral, a Momentum elnökségi tagjával, Budapest főpolgármester-helyettesével, Pleva Dániellel, a Momentum Vas megyei koordinátorával, valamint Szedlák Péterrel, olajipari vegyészmérnökkel várják az érdeklődőket.


A szombathelyi Momentum sajtóközleménye

Amikor megjönnek a rezsiszámlák, már nem fogja tudni elhazudni a Fidesz, hogy minden rendben van. Mindenki számára világos lesz: a kormány kezéből teljesen kicsúszott az irányítás és a modernkori Magyarország eddigi legsúlyosabb válságával kell szembenéznünk.

Mi két dolgot tehetünk:

- Az ország minden szegletébe elvisszük a hírt, hogy egyetlen felelőse van a többszörösére növekedett rezsiszámláknak és a szociális válsághelyzetnek: a Fidesz-kormány.

- Bemutatjuk a Momentum megoldási javaslatait, a 3+1 pontos rezsi-mentőcsomagunkat.

A Momentum rezsiországjárásra indult, a következő hónapokban pedig nincs megállás. Az ország minden szegletében ott leszünk és közös találkozóra hívunk mindenkit, akik a saját bőrükön érzik a rezsiárak emelkedését és a szociális válsághelyzetet.

Célunk, hogy energetikai szakemberekkel és tanácsadókkal együtt szakmai segítséget nyújtsunk az embereknek az előttük álló nehéz hónapokra... ha már a kormány nem hajlandó segíteni.

Országjárásunk következő állomása Szombathelyen, a Bellagio Bowlingban lesz október 1-jén, szombat délután 17 órakor Cseh Katalinnal a Momentum alelnökével és EP-képviselőjével, valamint Kriston Tiborral, okleveles villamosmérnökkel.

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/412930820957723/

Ezt követően október 2-án, vasárnap délelőtt 11 órakor Szentgotthárdon (Vadon kávézó) , majd délután 14 órakor Körmenden (Taverna Söröző és Pizzéria) Kerpel-Fronius Gáborral, a Momentum elnökségi tagjával, Budapest főpolgármester-helyettesével, Pleva Dániellel, a Momentum Vas megyei koordinátorával, valamint Szedlák Péterrel, olajipari vegyészmérnökkel várjuk az érdeklődőket.

Facebook események:

https://www.facebook.com/events/412930820957723/

https://www.facebook.com/events/1049520385664372/

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet