Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétévéves kislánya előtt akart öngyilkos lenni egy nő Esztergomban

A nő nem törődött gyermekével, volt, hogy idegenekre bízta. Egy ilyen alkalommal a kislányt szexuálisan is bántalmazták.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Esztergomi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat azzal az anyával szemben, aki 2017. július 9-én partnerével együtt le akart ugrani az esztergomi Mária Valéria hídról, úgy, hogy az akkor hétéves kislánya is velük volt. Mindketten részegek voltak, a gyerek nagyon megijedt, remegett, míg a rendőrök kiértek a helyszínre – közölték.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A nő egyedül nevelte 2010-ben született kislányát, akivel Dorogon, egy önkormányzati lakásban éltek. A hatóság 2017 májusában a sértett védelembe vételét rendelte el, mert az asszony rendszeresen ivott, továbbá az alkalmi ismerőseivel, illetve barátaival több napon keresztül csavargott, szórakozott, miközben gyermekét vagy magával vitte, vagy másokra bízta.

Egyszer, amikor épp műkörmöshöz ment, a kislányt egy olyan családra bízta, akiket csak rövid ideje ismert. A gyerek szexuális bűncselekmény áldozata lett, de anyja később azt sem tartotta szükségesnek, hogy a kislánynak pszichológus segítsen feldolgozni az átélt traumát. A szexuális erőszak elkövetőjét közben elítélték.

A kislány elhanyagolt volt, ruhái koszosak voltak. Előfordult, hogy míg anyja távol volt, a gyerek enni sem tudott, mert a nő nem hagyott semmilyen élelmiszert a lakásban. Az anya sokszor annyira részeg volt, hogy nem tudta ellátni a gyerek felügyeletét.

Az ügyészség szerint a vádlott súlyosan megszegte szülői kötelezettségét, és ezzel a kislánya testi, érzelmi és erkölcsi fejlődését veszélyeztette. A gyermeket az idén nevelőszülőnél helyezték el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés