Mitől égett szét a beteg lába a szombathelyi kórházban?

A beteg maga mesélte el a nyugat.hu-nak, hogy mi történt vele a műtőben.

Pénteken számoltunk be Csontig égették egy beteg lábát a szombathelyi Markusovszky kórházban 2017. October 13. 14:39 arról az esetről, ami a szombathelyi Markusovszky kórházban történt. Gecse Ferencné Zsuzsa urológiai műtétre feküdt be, a műtét közben azonban az ágyhoz tartozó elektromos pára egyik lábát megrázta, a másikat pedig megégette. Egy hónapja történt az eset, de még mindig alig mozog az a lába, amit az áram rázott meg. Égett sebe pedig még mindig gennyedzik.

A pórul járt beteg maga mesélte el a történteket a nyugat.hu-nak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló