Hiába igazolt át már hónapokkal ezelőtt az RTL-hez Majka, még mindig nem szerepelhet a csatornán

Ezért nem ő jelentette be azt sem, hogy az X-faktor mentora lesz.

Bár december vége óta Majka szakít a TV2-vel, visszatér az RTL-hez 2023. December 22. 12:46 az RTL csapatát erősíti Majka, még hónapokig nem szerepelhet a csatorna képernyőjén - írja a story.hu.

A portál emlékeztetett, néhány napja derült ki, hogy Majka az X-faktor egyik új mentora lesz. Bár a nagy bejelentés megvolt, mégsem úgy történt, ahogy az várható lenne, a személyét Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere fedte fel, nem úgy, mint Gáspár Laci esetében, aki maga mondta el a Fókuszban leadott kisfilmben, milyen érzésekkel vág neki a produkciónak. Ráadásul Majkával kapcsolatban majdhogynem félénken nyilatkozott Gáspár Laci, elismerve minden erényét. „Nem ismerjük még olyan jól egymást” – mondta Laci, és mintha egy kis félsz lett volna a hangjában, előre vetítve, hogy a két erős egyéniségnek bizonyosan lesznek konfliktusai.

Hozzáteszik, Majka az átigazolás ellenére még saját nagykoncertjéről sem nyilatkozott az RTL-nek, és a nagy bejelentéskor is csak egy régebbi interjút adott le vele a csatorna.

A lap úgy értesült, mindez azért lehetséges, mert a korábbi szerződése még köti a konkurenciához, tehát nyárig nem jelenhet meg az RTL képernyőjén. A story.hu kereste a TV2-t is, válaszukban azonban leszögezték: „Nem kommentáljuk nyilvánosan a szerződéseinket, mivel azok bizalmasak.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű