Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megtudtuk, meddig tart még a torlódás a szombathelyi Dolgozók útján

Felújítják a hidat, csak egy sáv járható.

A Potyondi árok feletti híd felújításán hetek óta nem dolgozik senki. Félpályás lezárás hatalmas torlódást eredményez. Mikor fejeződik be a munka?

- kérdezte olvasónk levelében.

Útépítési munka a Dolgozók útján
BZ

A Potyondi árok a Dolgozók útja alatt húzódik, már a múlt héten megnéztük, akkor készültek képeink is. Jól látszik, hogy az úttestet az egyik oldalon felmarták, tényleg csak az egyik sáv járható, és óvatosnak kell lenni, mert az sem túl széles.

Útépítési munka a Dolgozók útján
BZ

Megkerestük az út kezelőjét a Magyar Közút s Vas megyei irodáját, és ezt a választ kaptuk:

"A híd felújítását alvállalkozónk végzi két ütemben, félpályás, a vonatkozó műszaki előírásoknak megfelelően kialakított forgalomkorlátozás fenntartása mellett. A felújítási munkák folyamatban vannak, a jobb pálya vonatkozásában a bontási munkákat végzi a kivitelező.

A felújítás során megvalósul a hídkorlátok cseréje, a híd pályaburkolatának szigeteléssel együtt történő teljes cseréje, pótpadkák építése, jobb oldali hídszegély cseréje, valamint a vízelvezetés kialakítása.

A kivitelezési munkák várhatóan szeptember hónapban fejeződnek be."

Útépítési munka a Dolgozók útján
BZ

Vagyis, még másfél-két hónapig el kell viselni a kellemetlenségeket.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra