Hivatalosan most ők Magyarország legszebb lányai

Mutatjuk Magyarország szépét, udvarhölgyeit és a közönségdíjas lányt is.

Négy év után újra megválasztotta a szakmai zsűri Magyarország Szépét, valamint két udvarhölgyét a Duna televízió vasárnapi gálaműsorában; Magyarország Szépe Hacsi Boglárka lett, az első udvarhölgy címet Szabó Orsolya, a második udvarhölgyét Novák Zafír Bella kapta.

Hacsi Boglárka
MTI/Vasvári Tamás

A közönségdíjas Hegyi Zsanett lett, a Miss Charity alverseny győztese pedig Hatos Kitti.

Hegyi Zsanett
MTI/Vasvári Tamás

Hacsi Boglárka a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, és képviseli az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

A győztes 23 éves miskolci Hacsi Boglárka (k), valamint a 25 éves debreceni Szabó Orsolya, az első udvarhölgy (j) és a 20 éves budapesti Novák Zafír Bella, a második udvarhölgy (b) a Magyarország
MTI/Vasvári Tamás

Idén először a szépségkirálynő jószolgálati munkájának kiemelt feladataként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz.

. Az öt versenyben maradt lány (Szabó Orsolya, Koncz Patrícia, Novák Zafír Bella, Hacsi Boglárka és Csasztvan Lilla, b-j) estélyi ruhákban a színpadon
MTI/Vasvári Tamás

A nemzeti döntőt Somossy Barbara és Csitári Gergely vezette; a versenynek hagyománya van a közmédiában, a Miss World Hungary döntője 2014 óta itt látható.

A versenyzők egy-egy magyar divattervező kollekciójában lépnek színpadra a kreatív touron
MTI/Vasvári Tamás

A műsorban idén már nem volt bikini tour, ehelyett egy úgynevezett fitt tour-ban vonultak végig a kifutón a versenyzők, sportruhában, emellett a már jól ismert kreatív tour-ban magyar tervezők kreációit viselték.

A versenyzők a Nemzeti touron lépnek színpadra, miközben Lotfi Begi és Tolvai Reni a Heartbreak című számot adják elő
MTI/Vasvári Tamás

Az estélyi és nemzeti öltözékeket idén is a zsűri egyik tagja, Merő Péter divattervező alkotta meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű