Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Hóemberben Kőszeg az első – leesett a hó, megépült a répaorrú

Olvasónk élvezte az első havat, futott benne, épített belőle, és képeket küldött róla.
Idei első hó a Kőszegi-hegységben
Koczka Gabriella

Mint azt reggel megírtuk, szerda hajnalra tíz centi hó esett a Kőszegi-hegységben, miután éjjel egy mediterrán ciklon országos csapadékot hozott. A hegységben 500 méter környékén az eső már hóba váltott át, ami vastagon belepte a fákat és az utakat.

Idei első hó a Kőszegi-hegységben
Koczka Gabriella

De mit sem ér, ha az ember nincs ott. Futkározni kell benne, hóembert építeni, mint Koczka Gabriella olvasónk tette ezt képei tanúsága szerint is. A havat nézni jó, a hóban lenni még jobb, sugallják a fotók.

Idei első hó a Kőszegi-hegységben
Koczka Gabriella

Sőt, bár nem ez az első hó az országban, de máshonnan még nem érkezett kép arról, hogy hóember készült volna a nagy fehérségből, így önhatalmúlag kijelentjük, az idei szezon első hóembere Kőszegen készült el, és odaadjuk a képzeletbeli aranyérmet is.

Idei első hó a Kőszegi-hegységben
Koczka Gabriella

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű