Hogyan festenének politikusaink Barbie-ként és Kenként?

Egy csodálatos univerzum, ahol még a honatyák is jól néznek ki. Legalábbis némelyik.

Az idei nyár legnagyobb filmes durranása kétségkívül a Barbie-ról készült mozi volt. Sikerét jól mutatja, hogy a megjelenés óta számtalan mém és poén készült róla. Sőt, a mesterséges intelligencia segítségével bármit, vagy bárkit "teleportálhatunk" ebbe az univerzumba. Feltéve, ha szeretnénk.

Egy próbát megér, csak húzza el a képen a nyilacskát

Ezért döntöttünk úgy, teszteljük, mire képes a mesterséges intelligencia. Alanyként persze nem magunkat, hanem néhány szombathelyi kötődésű és országosan is jól ismert politikust választottunk, a végeredmény pedig önmagáért beszél.

Csak példaként, "áldozatunk" lett többek között Hende Csaba szombathelyi országgyűlési képviselő, aki Kenként valahogy így festene:

/ Facebook/Hende Csaba

Orbán Viktor valahogy így nézne ki:

/ MTI

Novák Katalin Barbieként így tündökölne:

/

Karácsony Gergely pedig ilyen Ken lenne:

/

TikTok-videónkban egyébként azt is megnézheti, hogy fest Kenként Nemény András, Németh Szilárd, Czeglédy Csaba és Márki-Zay Péter.

@nyugathu COME ON BARBIE! Megnéztük, hogyan festenének a magyar politikusok Barbie világában ;) Kit szeretnétek látni a part 2-ben? Írjátok meg kommentben! #barbie #AI #barbiemovie #barbiethemovie #barbie2023 #hungarian #hungariantiktok #magyartiktok #politikus #orbanviktor #gyurcsány #czeglédy #novákkatalin #márkizaypèter #hungarianpolitics #hungary #hungarytiktok #fyp #foryorpage ♬ eredeti hang – Nyugat.hu - Nyugat.hu

A teszt során meglepődve tapasztaltuk, hogy bármelyik politikus képét is alakítottuk át, szinte senki nem volt kövér és majdnem mindenkinek volt haja is.

De ez végül is érthető, hiszen a Barbie-világban túl sok negatív dolog nincs, így igencsak furcsa lenne, ha például egy kopasz és meglehetősen öreg Kennel vagy egy duci Barbie-val találkoznánk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű