Hogyan válasszuk ki a tökéletes őszi táskát?

Az ősz a szokatlan színek évszaka.

Mindennapi kézitáska. Milyen legyen: kicsi és praktikus, vagy esetleg nagy és tágas? Univerzális vagy a trendeknek megfelelő? Erre a kérdésre keresve a választ, úgy döntöttünk, hogy az Ecipo.hu stílusszakértő tippjei alapján inspirálódunk. A látszattal ellentétben a mindennapi kézitáska kiválasztása művészet. Egy ilyen modellnek számos különböző feltételnek kell megfelelnie: legyen tágas, ugyanakkor praktikus, divatos, de univerzális, jó minőségű, de nem is túl drága. Egyáltalán létezik ilyen táska?

Táskák mindennapi használatra – hogyan válasszuk ki az eszményi modellt?

Hogy lehet egy kézitáska tökéletes a mindennapokra? Először is nagynak kell lennie – hogy minden szükséges dolog elférjen benne. Az pedig már régóta köztudott, hogy egy kézitáskában szó szerint mindent meg is kell találnod, mégpedig véges határidőn belül! Tehát mindenekelőtt a shopper táskák fognak jól működni a hétköznapokkal. Ez a fajta modell nagy, tágas és nagyon kényelmes viselet. Készülhet puha anyagból, ökobőrből, merevített, bolyhos vagy bármi más matériából – a fontos, hogy passzoljon a stílusodhoz és tetsszen. Mi a helyzet az ilyen táskák színsémájával? Érdemes olyan színt választani a kézitáskához, amely sok stílushoz passzol. Ezek: fekete, sötétkék és bézs. Az alap ruhadarabok és kapszulakollekciók híveként ezekkel könnyen lehet egységes és makulátlan stílust alkotni. Mint látható, a mindennapi táskák egy optimális verziója nemcsak az öltözéked kiegészítőjeként funkcionál, hanem remek kiindulópont is lehet a megjelenés kialakításához. Az Ecipo.hu összegyűjtötte számodra a legjobb őszi táskák opcióit, innen szemezgethetsz: https://www.ecipo.hu/taskak.html. Az is jó megoldás lehet, ha egy őszi árnyalatban vásárolod meg a favorit darabodat. A barna, fekete, szürke vagy akár vörös árnyalatok is remekül működhetnek.

epico.hu

Őszi kézitáska – melyiket válasszam?

Az ősz a szokatlan színek évszaka. Emiatt bizonyára minden hölgy változtat valamennyit a jelenlegi ruhatárán, és elsősorban olyan darabokra fókuszál, amelyek tónusukkal tökéletesen passzolnak az őszi kerethez. Mit szólnál egy őszi színekben pompázó Tamaris cipőhöz, amely remekül kiemeli az egyedi stílusod: https://www.ecipo.hu/tamaris.html. Mindazonáltal minden nő tisztában van azzal a ténnyel is, hogy egyetlen stílus sem teljes olyan kiegészítők tárháza nélkül, amelyek nem kapcsolják maximális fokozatba a megjelenés svungját. Az egyik legjobb és legfunkcionálisabb kiegészítő, amihez egy nő nyúlhat, természetesen a kézitáska. Vajon melyek a legjobb őszi táskák prioritásai? Nos, térjünk át egy pillanatra a funkcionális vonatkozásokra. Ugyanis ezen múlik az első tényező, amely meghatározza az őszre megfelelő kézitáska kiválasztását, vagyis a méretet. Nos, ezt a szempontot bizony egyedül kell kigondolnod. El kell, hogy mondjuk, hogy az őszi szezonban, általánosságban inkább a kis táskák dominálnak, néhány hölgy számára ez a méret egyszerűen nem bizonyulhat elegendőnek. Emiatt, ha egy nő tisztában van azzal, hogy kézitáskájában jó néhány szükséges dolognak el kell férnie, akkor a legjobb megoldás az lesz, ha inkább az őszi felhangra helyezi a hangsúlyt, azaz a dekoratív díszítéssel, a formákkal és a színekkel variál. A táskák mérete szigorúan az adott nő igényeitől függ. Ennek ellenére, ha egy tipikus őszi sétához keresünk egy kézitáskát, akkor a kisebb és praktikusabb modellek sokkal könnyebben illeszthetők az ősz-kompatibilis outfitekhez. Ha azonban őszre egy olyan táska modellre van szükségünk, amit a munkába is magunkkal vihetünk, és tele pakolhatunk minden szükséges irattal, sokkal jobb, ha nem csak a nagyobb, hanem a sok rekeszes táskák verzióit választjuk. Ennek köszönhetően könnyebben rendszerezhetjük a holmikat, és így rendezettebb táska belsővel büszkélkedhetünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)