Hol járt a fotósunk? – Egy ellenséges város, ami úgy csinál, mintha ott is fontos lenne a karácsony

De mi nem táncolunk erre a zenére.

Mindenekelőtt gyorsan essünk át az előző feladványunk Hol járt a fotósunk? – Meztelen női hátsók a hóesésben 2023. December 17. 13:57 megfejtésén. A fotónk – ahogy azt sokan kitalálták – Veszprém belvárosában készült a behavazott női hátsókról (Három grácia csobogó).

Józing Antal

A kép egyébként tavaly januárban készült, amikor Veszprém hivatalosan Európa kulturális fővárosa lett, Veszprém egy évig Európa kulturális fővárosa lesz – De miért bukta be Szombathely a pályázatot? 2023. February 10. 07:15 és ezt egy nagyszabású nyitóeseménnyel ünnepelték.

Az új feladványunk esetében egy hangyányit segítünk.

Annyit elárulunk, hogy nem Magyarországon készült a kép, hanem egy európai főváros főterén. Ez az európai főváros már régóta nagyon ellenséges velünk szemben, leginkább balfékek vannak döntési pozíciókban, és azt szeretnék, ha úgy táncolnánk, ahogy ők fütyülnek. De ebből nem esznek!

Józing Antal

Amint a mellékelt ábra mutatja, imitálják, hogy fontos számukra a karácsony, de mi tudjuk jól, hogy ez sem igaz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék