Hol járt fotósunk? Egy kupac rozsda a vasúti síneken

Némi kihagyás után folytatjuk népszerű játékunkat.

Be kell vallanunk, az utóbbi időben kicsit elhanyagoltuk sorozatunkat, amit még 2021 februárjában indítottuk útjára. Ebben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk. Mindenesetre egyre többen játszanak velünk, mi pedig örömmel tesszük közzé az új feladványokat és persze az előzőek megfejtését is. Legutóbbi feladványunk Hol járt fotósunk? Kilátás a szikla pereméről 2023. June 11. 10:54 megfejtése:

a fotó a Zsongorkőnél készült, a Mecsek legszebb természetes kilátó pontján a Jakab-hegyen 540 méteres magasságban

Józing Antal

Gratulálunk minden megfejtőnek!

És most jöjjön a legújabb feladvány:

Bár több helyen is találhatunk lepusztult mozdonyokat országban, annyit elárulunk, hogy ez a jobb sorsra érdemes gépezet a Dunántúl egyik vasúti központjában látható. De melyikben?

Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék