Vajon hol járt fotósunk? – Hatalmas lyuk egy falu helyén

Visszatér nagy sikerű játékunk, ezúttal egy kicsit nehezebb feladvánnyal.

Még 2021 februárjában indítottuk útjára sorozatunkat, Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk.

Úgy vettük észre, sokan szeretik a játékot, hiszen egy csomóan elküldték megfejtésüket a Facebookon vagy a cikk alatt. Ezért némi kihagyás után most jöjjenek ismét a feladatok. Íme a legújabb:

Hatalmas lyuk egy falu helyén, melynek közepében mára egy kis tavacska áll.

Mészáros D. Zsolt

Néha könnyebben, néha nehezebben kitalálható fotót osztunk meg Önökkel. A mostani feladványunk talán az utóbbiba tartozik. De segítségként annyit elárulunk, hogy a bányászat alakította ki a mostani látképet.

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk. Aztán rövidesen jelentkezünk a megoldással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék