Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn a szombathelyi Tófürdő tele lesz rendőrökkel

Nem kell félni, bűnmegelőznek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai, a hasznos és hiteles információk mellett, új helyszínen mutatják be a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács népszerű programját Vas megyében. A jól ismert „Házhoz megyünk!” megelőző vagyonvédelmi program keretein belül az érdeklődők több témakörben is tanácsot kaphatnak a megelőzés lehetőségeiről.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A kitelepülés alkalmával a rendőrök megismertetik a helyi lakosokat a „Bike Safe” bűnmegelőzési programmal is, melynek során a kerékpárra vonatkozó több adatot is rögzítenek, ezzel elősegítve a rendőrség munkáját egy esetleges későbbi bűncselekmény esetén. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai a továbbiakban is várnak minden érdeklődőt, az alábbiak szerint.

Helyszín: Tófürdő Szombathely (Szombathely, Kenderesi u. 2.).

Időpont: 2020. augusztus 10., hétfő,

• 10.00 óra és 17.00 óra között „BikeSafe” regisztráció,

• 10.00 óra és 17.00 óra között „Bűnmegelőzési strandparti” program, kitelepülés a strand területén.

( police.hu )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés