Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy másik osztály - helyi fotósokkal nyílik tárlat a premier előtt

A Weöres Sándor Színház új, megrázó darabjához kapcsolódó tárlatra kértek fel helyi fotósokat. Pénteken megnézhetik.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2016. február 5-én, pénteken, 18.15 órakor kortárs fotókiállítás nyílik a Weöres Sándor Színház első emeleti kiállítóterében. Az Egy másik osztály névre keresztelt tárlat A mi osztályunk című előadáshoz fog kapcsolódni.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A színdarab egy lengyel iskola tanulóinak visszaemlékezésein alapul. Benne tíz lengyel és zsidó diák meséli el a saját szemszögükből a XX. század borzalmait 1925-től egészen napjainkig. Az előadás nem csak a lengyel-zsidó-német-orosz kapcsolatok elé kíván tükröt helyezni, hanem a nézők elé is. Mindezt Lukáts Andor rendezésében láthatjuk, aki először állít darabot színpadra Szombathelyen.

Nyugat.hu

A fotókat Benkő Sándor, Dénes Nóra, Garas Kálmán, Kaczmarski Ágnes, Zergi Borbála, Lukáts Andor és a Nyugat.hu fotósai: Garai Antal, Mészáros Zsolt készítették. Nehéz feladat volt ez számukra, hiszen, a korukból kifolyólag, nem voltak direkt összeköttetésben ezzel az időszakkal. A művészi kifejezés eszközeivel éltek.

A megnyitóra a belépés díjtalan. A tárlatot 2016. március 10-ig látogathatják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés