Holtan találtak egy vasi plébánost - csak rémhír a gyilkosság

Egy közösségi oldalon található bejegyzés szerint keddre virradóra meggyilkoltak egy vasi plébánost. Úgy tudjuk, nem gyilkosság történt.

A nyugat.hu információja szerint nem gyilkosság áldozata lett az a negyvenes éveiben járó plébános, akinek holttestére hozzátartozója talált rá kedden, a délelőtti órákban. A rendőrség információink szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Az egyik közösségi oldalon viszont azt írta valaki, hogy gyilkosság történt a településen és kérte, hogy ezt a hírt minél többen osszák meg. Próbáltunk utánakérdezni, mire alapozza ezt az illető, de választ nem kaptunk és a bejegyzés is eltűnt. (Ismételten kérjük Olvasóinkat, ne osszanak meg szóbeszéden alapuló, "szenzációs" híreket.) A Szombathelyi Egyházmegyénél a rendőrségi vizsgálat lezárulásáig türelmet kértek.

A holtan talált plébános aktív közösségi ember volt, szeretett fotózni. Az egyházi rendezvényekről rendszeresen készített fényképes beszámolókat, amik nagy nyilvánosság előtt, az interneten is megjelentek. Halálának híre megdöbbentette a 350 lakosú település lakóit.

( Nyomatékosan kérjük Olvasóinkat, hogy a hozzászólásoknál mellőzzék a személyes adatok közzétételét. A kérés figyelmen kívül hagyása a nyugat.hu fórumairól való azonnali kitiltást von maga után.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sokkoló