Holtan találták a szegedi gyilkosságért üldözött férfit

A rendőrség nagy erőkkel kereste a 28 éves férfit.

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt égre földre keresett Országos hajsza: Szegedi kettős gyilkosság gyanúsítottját keresik 2021. June 21. 07:57 dr. V. Attila gyógyszerészt - tudta meg a Blikk.

A holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi végzett magával.

Egy fiatal nő és a szerelme életét oltotta ki a 28 éves szegedi gyógyszerész, dr. V. Attila, aki ellen kíméletlen hajtóvadászat indított a rendőrség. A belvárosi bevásárlóközpont patikájában dolgozó gyógyszerész Mercedessel menekült el a városból, holttestét hétfő délelőtt találták meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló