Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Holttestet találtak a Gyöngyös-patakban, az MSH mögött Szombathelyen

Vízben fekvő férfi miatt riasztották a tűzoltókat a dr. Pável Ágoston sétányra, Szombathelyen. Az életének megmentésére esély sem volt.

Információnk szerint egy járókelő vette észre a vízben fekvő férfit a Deák Ferenc utca és a dr. Pável Ágoston sétány kereszteződéséhez közel, a Pelikán park és az MSH közötti területen.

Holttestet találtak a Gyöngyös patak medrében, Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Szombathelyi tűzoltók vonultak a test kiemeléséhez, azonban mire kiértek, addigra a helyszínre érő rendőrök partra emelték a sekély, kb. 30-40 centiméteres vízben fekvő holttestet.

Holttestet találtak a Gyöngyös patak medrében, Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A mentők is vonultak, azonban a férfi újraélesztésére nem volt esély.

Holttestet találtak a Gyöngyös patak medrében, Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Azt egyelőre nem tudni, hol és miért került a vízbe a férfi, vagy mi okozta a halálát. Hamarosan helyszíni szemle kezdődik.

Holttestet találtak a Gyöngyös patak medrében, a Pelikán park mellett Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló