Női holttestet találtak Szombathelyen - Gyilkosság?

Holtan találtak egy szombathelyi nőt a Fiatal Házasok Otthonában. A külsérelmi nyomok alapján valószínűsíthető, hogy gyilkosság történt.

Holttestet találtak szerdán délelőtt Szombathelyen, a Fiatal Házasok Otthonában. Információink szerint nem zárható ki az idegenkezűség. Ezt támasztja alá a helyszínen tartózkodó rendőrök száma, amelyet egy természetes haláleset nem indokolna. Az igazságügyi orvosszakértő hosszú időt töltött a negyedik emeleti lakásban és a bűnügyi helyszínelőt is láttuk védőöltözetben felsietni az emeletre.

Bünügyi helyszínelő tart az emeletre, védőfelszerelésben
Bünügyi helyszínelő tart az emeletre, védőfelszerelésben
Tánczos Mihály

Információink szerint a középkorú nő már napok óta halott volt. A házban a negyedik emeleten lakók a nyugat.hu-nak elmondták, semmi rendkívülit nem vettek észre, viszont napok óta különös szagokat éreztek. A nővel együtt élt 21 éves fia, akit az elmúlt napokban az általunk megkérdezett lakók nem látták. A bejáratnál két egyenruhás rendőr posztol, és a házba csak az ott lakókat engedik be, azok rokonait már nem.

Rejtélyes haláleset a Fiatal Házasok Otthonában
Rejtélyes haláleset a Fiatal Házasok Otthonában
Tánczos Mihály

A Fiatal Házasok Otthona tapasztalatunk alapján már csak egy régről örökölt név, bár még tábla is hirdeti. A kis önkormányzati bérlakásokban sok nyugdíjas is él. A lakók - akikkel sikerült beszélnünk - nem ismerték közelebbről az elhunytat.

A rendőrség időközben sajtóközleményt adott ki az esetről.

Közlemény

Közlemény A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Ügyeletére érkezett a bejelentés ma 9 óra 41 perckor, hogy egy szombathelyi nőt lakásán, külsérelmi nyomokkal holtan találtak. Az elsődleges szakértői vélemények szerint nevezett személy vélhetően bűncselekmény áldozata lett. A ma délután folyamán boncolásra kerül sor, amely tisztázza a halál eset konkrét okait és körülményeit. Annyi elmondható, hogy a sértett több napja feküdt holtan a lakásában. Az ügyben adatgyűjtés, szakértői vizsgálatok, tanúkihallgatások vannak folyamatban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló