Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Holttestet találtak Szombathelyen

Egy harminc év körüli férfi holttestét emelték ki a Gyöngyös patak medréből vasárnap délután.

Egy harminc év körüli férfi holttestét emelték ki a Gyöngyös patak medréből vasárnap délután Szombathelyen, a Négyesi utcai kutyasétáltató szélénél. A mentők megpróbálták újraéleszteni a férfit, de nem jártak sikerrel.

Holttestet találtak Szombathelyen
Tánczos Mihály

Egyelőre nincs információnk arról, hogy a férfi hol, mikor és milyen körülmények között kerülhetett a vízbe. Az újraélesztési kísérletből valószínűsíthető, hogy a férfi délután, talán nem sokkal megtalálása előtt kerülhetett a patakba. Az biztos, hogy nem a szombathelyi hajléktalanszálló lakója volt. Úgy tudjuk, a holttest megtalálója a férfi egyik ismerőse volt, aki a Négyesi utcai gyalogoshídról vette észre a mederben a férfit, egy bozótos résznél.

Holttestet találtak Szombathelyen
Tánczos Mihály

Az idén már három holttest megtalálásáról tudósítottunk a Gyöngyös patakkal kapcsolatban, az áldozatok egy viszonylag rövid belvárosi szakaszon kerültek elő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra