Holttestet találtak a Rábában

Egy nő riasztotta a rendőröket, hogy feltehetően holttestet látott a folyóban.

Osztrák lapok információi szerint egy férfi holttestét találták meg pénteken délután a Rába burgenlandi szakaszán, a Gyanafalvi járásban. A rendőröket 13:30 körül egy nő riasztotta, aki a folyóban úszott. Elmondása szerint feltehetőleg egy holttestet látott a folyóban.

A Gyanafalvi járási rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, a tűzoltókkal, drónnal és rendőrségi helikopterrel is keresni kezdték a holttestet, amit nem sokkal később meg is találtak, és ki is húztak a vízből. A férfi személyazonossága, halálának körülményei egyelőre nem ismertek, Helmut Marban rendőrségi szóvivő szerint egyelőre azt sem lehet tudni, mennyi ideje lehetett a vízben. A rendőrség elrendelte a nyomozást az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek