Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hová tűntél Honthy?

Fiatalok színházi próbáját láthatjuk a Hotel Claudius télikertjében. A 30-as évek visszaidézése igazi kuriózum - a belépés díjtalan.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ki is az a Honthy Hanna?

Az eredetileg Honthy-Karády-est próbájának kezdetén megjelenik Karády Katalin (Pusztai Krisztina alakítja), ám Honthy Hanna nem. Ez a szituáció adja a többi kérdést. Ki is az a Honthy Hanna? Emlékszünk -e még rá? Ezekre a kérdésekre keresi a választ három fiatal, miközben a nézők egy színházi próbát láthatnak. Zongorán Bogáti Péter kísér, énekel Coeur de Leo.

Ex-cromwellesek előadása

Hová tűntél Honthy?
Nyugat.hu

A produkció ismerős lehet a szombathelyiek számára, hiszen 2007 februárjában a Cromwell Ifjúsági Színtársulat előadásában a Kávéházi beszélgetések című előadás nagy sikert aratott a városban. Bár a szereplők akkor a színtársulat tagjaiként léptek fel, most nem kívánják újra életre hívni azt, csak a nosztalgiaest kedvéért álltak ismét össze. Új köntösbe bújtatták a régi darabot, a közönség szemei elé tárják miképp állt össze a hajdani előadás, milyen kérdések merültek fel a próbafolyamat során, valamint a nézők azt is megtudhatják, kinek milyen véleménye alakult ki a két színésznőről: Karády Katalinról és Honthy Hannáról.

Rendhagyó előadás - rendhagyó helyszín

Hogy ez miként valósulhat meg a Honthy Hannát alakító színésznő nélkül? November 12-én megtudhatják a Claudius Szálló télikertjében, 19 órakor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Programajánló

Hirdetés