Horror: forgalommal szemben ment egy autó az M4-esen

Vele volt az Isten, ezért még él.

A személyautó az M4-es autóút Tiszapüspökit elkerülő szakaszán közlekedett a forgalommal szemben június 21-én, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia – ez derül ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által a police.hu részére bocsátott felvételekből.

A rendőrség munkatársai arra kérik a gépjárművezetőket, hogy mindig kellő körültekintéssel, figyelemmel közlekedjenek. Ha utazásuk során olyan utat kívánnak igénybe venni, amin még nem közlekedtek, előzetesen tervezzék meg az útirányt, tájékozódjanak az aktuális forgalmi rendről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló