Hosszabb időre leáll péntek estétől két hazai nagybank több szolgáltatása is

Rendszerfejlesztés miatt.

Az Erste és a K&H is arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy rendszerfejlesztés miatt egyes szolgáltatások péntek estétől hosszabb ideig leállnak – írja a Portfolio. A leállások a szokásosnál hosszabb időt vehetnek igénybe.

A K&H esetében a mobilbank nem lesz elérhető június 21-én 18 órától egy napig, június 22-én 18 óráig, a leállás mögött a banki informatikai rendszerek fejlesztése áll.

Az Erste Banknál több internetes és mobilszolgáltatás is érintett. A leállás két szakaszban történik: először június 21-én 22 órától június 22-én reggel 8 óráig, majd június 23-án 11:30 és 21 óra között nem lesz elérhető többek között az Erste Telebank és a George alkalmazás sem, de azonnali átutalásokat sem lehet majd indítani, június 22-én éjfél és 2 óra 30 perc között pedig fogadni sem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek