Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hosszú sorok kígyóztak az ingyen ételért Budapesten

Az elszomorító fotó a Rákóczi úton, a Blaha Lujza tér előtt készült.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének szegényélelmezési programját megvalósító Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány munkatársai kínáltak meleg ételt december 24-én. Nézzük meg ezt a döbbenetesen hosszú sort (ami aligha apadt el hamar, ismerve az előző évek hasonló eseményeit), gondoljunk azokra, akiknek még a napi ebéd beszerzése is gondot okoz - aztán legközelebb, ha egy rászorulóval találkozunk az utcán, vegyünk neki mi is valami harapnivalót.

MTI / Soós Lajos
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés