Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Évi tízmilliót kereshet Hujber Feri Kanadában

A szombathelyi származású színész egy hónapja költözött ki, itthon kétéves börtönt is kaphatna.

Egy hónapja utazott el az országból Hujber Feri elhagyta az országot 2017. October 13. 13:05 Hujber Feri, szombathelyi származású színész. Augusztusban emeltek vádat ellene Vádat emeltek Hujber Feri ellen 2017. August 16. 09:21 kábítószer birtoklásáért, miután júliusban házkutatást tartottak Rendőrök tartottak házkutatást Hujber Ferinél, kábítószert találtak 2017. July 24. 09:34 nála.

Hujbernek összesen 322 ezer forintot kellett volna fizetnie, de kijelentette, erre nem hajlandó Döntött a bíróság, 322 ezret kell fizetnie Hujber Ferinek, de erre nem hajlandó 2017. August 23. 14:29 . Közben egy másik ügyben testi sértés miatt kellene bíróság elé állnia Akár két év börtönt kaphat Hujber Ferenc 2017. September 07. 09:32 , ahol akár két évet is kaphatna.

Nyugat.hu

Hujbert egy vancouveri magyar család fogadta be, jelenleg a Valami Amerika című film harmadik részében nyújtott alakításáért kapott pénzből él - írja a penzcentrum.hu . Vancouverban egy parkettázós vállalkozó adott állásajánlatot Hujbernek, aki nem kizárt, hogy elvállalja a munkát.

Különben sem idegen számára a fizikai munka, a Valami Amerika 2. részének leforgatását követően Londonba költözött, ahol pizzafutárként dolgozott.

A lap információi szerint Hujber egyelőre csak feketén vállalhat munkát, hiszen a színész turistaként érkezett az országba. Az őt befogadó család ugyanakkor anyagilag jótáll érte.

A lap adatai alapján egy parkettázással foglalkozó munkás 47 788 kanadai dollárt keres meg átlagosan egy év alatt, ami nagyjából 9,9 millió forint. Havonta tehát 825 ezer forintnak megfelelő dollárt tesz ki a fizetésük.

Ha a fenti értéket vesszük alapul, akkor 25 dolláros, azaz 5 200 forintos órabérrel számolhatunk. Ez nagyjából megegyezik a más, szintén fizikai munkákkal megkereshető átlagos órabérekkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra