Amikor Orbán Viktor még fanyúlra mászott

Obama horrornyúllal pózol, Putyin megvillantja ezredik arckifejezését. Kínos, de húsvéti képek.

Valamikor régen, egy messzi-messzi születésnapon, pontosabban a Fidesz hatodik születésnapján készült az alábbi fotó. Orbán Viktor Deutsch Tamás nyakában épp egy falóhoz hasonlító fanyúllal csinál valamit. Lehet, hogy akkor rejtette el benne Simicska Lajost, hogy aztán majd belülről jól kicsinálja a pártot?

Orbán Viktor, a fanyúl és Deutsch Tamás
Forrás: Femina.hu

Hagyomány, hogy húsvétkor a Fehér Ház kertjében tojásgurító versenyt rendeznek gyerekeknek. És az sem nagyon változik az évtizedek alatt, hogy mindig van egy nyúljelmezes férfi, és hogy a jelmez olyan, mintha egy horrorfilm forgatásáról vették volna kölcsön. Itt éppen az Obama házaspár szurkol a gyerekeknek, mellettük a horrornyúl. De mi van a nyúlon túl?

Obamáék és a horrornyúl
Forrás: Femina.hu

Hogy legyen egy régebbi kép is, George W. Bush elnöki ideje alatt is megtartották a versenyt, ott volt a nyúl is, nem kevésbé ijesztő, habár egy szemüveggel megpróbálták barátságosabbá tenni. Nem igazán sikerült, itt mintha éppen Mrs. Bushra vadászna.

Bush idején sem volt barátságosabb a Fehér Ház nyula
Forrás: Femina.hu

Ne maradjon ki az orosz elnök sem. Vlagyimir Putyin mimikája olyan, mint Steven Seagalé, mindig ugyanaz a kifejezés van az arcán. Itt éppen egy hivatalos húsvéti megemlékezésen van, láthatóan nem lelkesedik érte túlságosan. De lehet, hogy csak az a baj, hogy mellette áll felesége, akitől 2013-ban elvált, a fotó még ezelőtt készült. Ki tud leolvasni bármiféle érzelmet Putyin arcáról?

Az ezerarcú Putyin
Forrás: Femina.hu

Forrás: femina.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű