Húsz érem a szezonzáró görkorcsolyaversenyen

A Tóth András vezette Korcsolyázó Diáksport Egyesület Szombathelyi Sportiskolásai remekül szerepeltek: a 140 főt felvonultató mezőnyben 9 arany-, 6 ezüst és 5 bronzérmet nyertek.

Tatabányán rendezték meg a 2010. évi szezonzáró nemzetközi gyorsasági görkorcsolyaversenyt.

A Tóth András vezette Korcsolyázó Diáksport Egyesület Szombathelyi Sportiskolásai remekül szerepeltek: a 140 főt felvonultató mezőnyben a huszonegy versenyző alkotta szombathelyi csapat 9 arany-, 6 ezüst és 5 bronzérmet nyert.

A dobogó felső fokára állhatott fel a profiknál Imre Patrik és Peresznyák Kevin, az amatőröknél Edelényi Júlia, Sipos János, Sodics Ádám, Gróf Olivér, Márkus Míra, Baumann Kinga és a Gróf Levente-Fekete Levente-Németh Dávid váltó. Ezüstérmet nyert a profiknál az Imre Patrik-Peresznyák Kevin páros, az amatőröknél Fekete Bence, Németh Dávid, Takács Kristóf, a Márkus Míra-Edelényi Júlia váltó és a Sodics Ádám-Németh Csaba-Takács Kristóf váltótrió, míg bronzérmet akasztottak a profiknál Ádám Viktor, a Dékány Bence-Újvári Ádám-Ádám Viktor trió, az amatőröknél Fekete Levente, Németh Csaba és a Kántor Krisztián-Fekete Bence-Mayer Márton váltótrió nyakába.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport