Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Huszadik születésnapját ünnepelte az SQS 2001 Kft

A cég nagy bulit csapott, volt mixer, brazil táncosnők, jó hangulat. Ráadásként a Unique lépett fel. Emellett megtudhatják, hogy mit is csinál az SQS 2001 Kft.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén szeptemberben ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját az SQS 2001 Kft. A cég vezetősége gondoskodott arról, hogy ezt a szép kerek számot méltóképpen megünnepelje munkatársaival.

SQS
További képekért kattintson galériánkhoz!
Nyugat.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A rendezvény a Tó Vendéglőben volt, ahol a vacsora mellett számos más meglepetéssel is kedveskedtek a dolgozóknak. A hangulatot fokozta a brazil táncosnők fellépése, akik bemutatójuk után a közönséget is táncba csábították.

SQS
További képekért kattintson galériánkhoz!
Nyugat.hu

Beszélgettünk Karakó Lászlóval, a cég megalapítójával és ügyvezető igazgatójával, hogy meséljen a szombathelyi vállalatról, honnan indult, hogy jött az ötlet a cég megalapítására, illetve a tevékenységi körére.

László elmondta, hogy fiatalabb korában külföldön dolgozott hasonló területen, ezért gondolta, hogy itthon is megalapítja ezen a hasznos területen működő céget. Ketten indították, az első ügyfelük nem kisebb cég volt, mint az Audi Győrben. Már megfordultak több multinacionális cégnél, úgy mint GM, SAAB, Audi, VISTEON.

A cég vezetősége:

SQS vezetőség
Karakó László Ügyvezető igazgató
sqs
SQS vezetőség
Nagy Péter Műszaki vezető
sqs
SQS vezetőség
Karakó Adrienn Ügyvezető helyettes
sqs
SQS vezetőség
Barkovics Gábor Project vezető
sqs


SQS vezetőség
Standi Diána Marketing
sqs
SQS vezetőség
Bódai Nóra HR vezető
sqs

Szaktudásukkal egész Nyugat-Európában jelen vannak. Az SQS 2001 Kft kapocs a gyártó és a beszállító között. Lefedik a beszállítói minőségüggyel kapcsolatos összes feladatot a probléma feltárástól kezdve a minőségbiztosítási tanácsadáson keresztül a mérnöki támogatásig.

A tevékenység igazán nagy előnye, hogy nem kell egyszerre több céget bevonni a munkafázisokba, egy kapcsolattartón keresztül intéződik a teljes folyamat, így időt, pénzt, és energiát takarít meg.

A 150 fős cég fő profilja a vizuális ellenőrzés, a válogatás, az esetleges utómunka lebonyolítása, a munkákkal kapcsolatos adminisztráció intézése, probléma analizálása illetve a mérnöki tanácsadás.

A munkát végző dolgozókat ők tanítják be a megbízó instrukciója alapján. Ők ellenőrzik és irányítják őket. Amennyiben igény van rá a helyszínen is elvégzik a kiadott feladatokat, akár huzamosabb ideig is, így nem csupán szaktudást kölcsönöznek, hanem ha szükséges munkaerőt is pótolnak. Természetesen saját, 1000 négyzetméteres, telephelyükön is el tudják végezni a megbízást, ahol akár - 24 órás kamerarendszer melletti őrzéssel - raktározást is vállalnak.

Működésük kiterjed a legegyszerűbb alkatrészektől kezdve a komplett motorblokkokig.

A cég vezetésének fontos a folyamatos fejlődés, ami nem csupán a technikai háttérre vonatkozik, hanem a dolgozók szakmai képzésére is. Saját célszoftverrel rendelkeznek, amivel partnereiknek igény szerint naprakész információt szolgáltatnak, illetve riportokat készítenek.

Fontos, hogy a tevékenységi körük úgymond egy harmadik szem: akár a gyártó, akár a megrendelő is adhat nekik megbízást, amivel extra költségeket takaríthat meg.

A fent leírtak természetesen csak elégedett, pontos, precíz munkaerővel valósíthatók meg, ezért is gondolta úgy László, hogy ezt az elmúlt húsz évet, a kollégák lojalitását, munkáját meg kell köszönni. A képek magukért beszélnek.

SQS
További képekért kattintson galériánkhoz!
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés