Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén is jótékonykodott a szombathelyi baloldal

Többszáz szombathelyinek okoztak örömet karácsony előtt a képviselők.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathely különböző pontjain osztottak hétfőn órákon át karácsonyfákat, illetve élelmiszert, ajándékcsomagokat a szombathelyi baloldali frakció tagjai. A karácsony előtt már hagyományosnak mondható karácsonyfaosztásokat még Czeglédy Csaba kezdte évekkel ezelőtt.

Karácsonyfát osztottak a balodali képviselők
Nemény András a KISZ-telepen, a többi képviselő Derkovitson osztogatott fákat
BZ
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A KISZ-lakótelepen Nemény András 100 karácsonyfát és hálós burgonyát osztott szét. A Derkovitson Horváth Soma, Kopcsándi József, Ipkovich György és Szuhai Viktor jóvoltából 130 karácsonyfát kaptak az emberek. Még szintén hétfőn, kora este 50 karácsonyi csomagot osztott ki Kopcsándi József a művészeti szakközép dísztermében karácsonyi műsort követően.

Kopcsándi József karácsonyi csomagokat osztott
Nemény András a KISZ-telepen, a többi képviselő Derkovitson osztogatott fákat
Mészáros Zsolt

Előzetes felmérés után levélben értesítették azokat, akinek szociális helyzetük miatt a nagyobb segítséget jelentik a karácsony előtt ajándékozott fenyőfák, illetve élelmiszercsomagok. Az ajándékokat a Derkovits Városrészért Közhasznú Egyesület, Horváth Soma, Kopcsándi József, Nemény András, Ipkovich György és Szuhai Viktor közösen adományozták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés