Hétvégére már marad az esős idő

Csak vasárnap számíthatunk enyhülésre.

Hétvégén is marad a maihoz hasonló, borongós, esős idő. A maximum hőmérséklet is 30°C alatt, főként 25°C körül alakul, és a hétvége első felében csapadékos lesz az idő.

A szombati nap során közepes felhőzet lesz jellemző. Enyhe csapadék a dél körüli és a kora délutáni órákban eshet. Estefelé azonban felszakadozik a felhőzet, viszont 22°C körüli hőmérsékletre kell számítani.

Eső
Pixabay

Csak vasárnap hagy alább az esőzés. A nap során a maximum 25°C körül alakul. Délután öt óra körül számíthatunk kisebb felhőzetre, de eső nem lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás