Nem lesz felhőtlen az idei Karnevál

De valószínűleg csak csütörtökön és a zárónapon kell esőzésre számítanunk.

Többnyire napos időt mondanak a hétvégére a meteorológusok, de felhős égboltra és esetleges záporokra is fel kell készülni. Csütörtökön délután és este két milliméter esőre lehet számítani.

Bízzunk benne, hogy délelőtt és nem este hullik a csapadék, így zökkenőmentes lenne a karneválnyitó ceremónia lebonyolítása. A hőmérséklet maximum 26°C, míg a minimum 16°C körül alakul.

Karnevál péntek
Trajbár Balázs

Pénteken és szombaton ugyan felhős lesz az égbolt, de esőre nem kell számítani. Kánikulára ellenben igen, mert a hőmérő higanyszála egészen 30°C-ig is felkúszhat. Remélhetőleg mindkét nap esőmentes fáklyás felvonulást láthatunk.

A legkritikusabb a zárónap, vagyis a vasárnap. Erre az időpontra több portál is esőzést jelez, tehát a Rúzsa Magdi és a Blahalouisiana koncert alatt szükség lehet majd az esernyőre. Azonban az égi áldás mellett marad az előző napok 28-29°C fokos melege.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás