Meddig tart még a júliusi ősz?

És meddig lesz még észak-dél irányban kettéosztott az ország? A válaszokat a hajtás után találják.

Erősen felhős napra ébredhettünk, a borongós idő egész nap kitart, amit esők és záporok tesznek még színesebbé. Az ország déli részén élőknek viszont sok napsütésben lesz részük.

Azért ennyire nem rossz a helyzet...
-

Az északira forduló szél több helyen meg fog élénkülni, északnyugaton és nyugaton 20 fok alatt marad a nappali csúcs, ezzel szemben délkeleten 30 fokra van kilátás.

Az elkövetkezendő napok várható időjárása
időkép.hu

Csütörtökön még kitart az eső, de pénteken felszakadozik a felhőzet, igaz, még ekkor számítani kell némi csapadékra és erős UV-B sugárzásra. A hétvége időjárása valamivel barátságosabb lesz, 26-29 fokos maximumokkal.

A jövő hét elején visszatér a záporos-zivataros idő, javulás csak jövő héten szerdától várható, bár akkor is csak átmenetinek ígérkezik a felmelegedés.

Adatok forrása: Időkép.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás