Így élnének a Szomszédok legendás szereplői a koronavírus idején

Mágenheim túlórázik, Gábor Gábor maszkkal kereskedik.

A Szomszédok szereplői 1987 és 1999 határozták meg minden hazai tévénéző estéit, így nem meglepő, hogy sokan a mai napig nem tudják és nem is akarják elengedni kedvenc karaktereik kezét.

Ahogy azt a 24.hu kiszúrta, Klág Dávid például azzal a gondolattal játszott el, hogy mi lenne a sorozat meghatározó alakjaival, ha mostani környezetbe helyeznénk őket, és a koronavírus alatt forgatnának le egy új évadot.

Az újságíró Twitter oldalán megosztott bejegyzésében tökéletes válaszokat adott saját kérdésére:

Vágási Feri:

Ő nem hisz olyasmiben, amit nem lát a saját szemével, pálinkával immunerősít. Fertőzés után pár nappal leáll a légzése, a kórházban nem tudják megmenteni.

Taki bácsi:

Azonnal benyomatja a Sinopharmot, kettő után is megbetegszik, kórházba kerül, de túléli. A taxiban mindenkit azzal fáraszt, hogy ő már átesett rajta, és azóta nem érzi a fasírt szagát.

Lenke néni:

Direkt Szputnyikot kér, mert az orosz dolgokkal soha, semmi baj nem volt. Az első oltástól egy hétre megfekszik.

Mágenheim:

30+ órás műszakokat tol le, és amikor aludna, mindenki kopogtat az ajtón, hogy ha az ember náthás, az lehet-e az omikron. Két lábon járó idegroncs, de akkor sem függesztik fel, amikor egy oltatlan nyugdíjashoz hozzávág egy ágytálat.

János:

Nem oltja be magát, hiszen az erdőben az egész társadalomtól distancingel. Elkapja a tünetmentes Dénes bácsitól, amikor egy behavazott pihenőházban egy laposüvegből isznak, de megússza sima köhögéssel, amit titkol az otthon ülő Alma előtt.

Sümeghy:

A 0. naptól kezdve üvöltözve követeli a Modernát a háziorvosnál, megkapja. Fizikailag képtelen az orrára húzni a maszkot.

Gábor Gábor:

Már 2020 februárjában használhatatlan papírmaszkokat és felütött kézfertőtlenítőt importál, titokban ivermectint árul a pult alatt, a kuncsaftoknak váltig állítja, hogy ő sose fogja magát beoltatni, miközben rég benne van két Janssen.

Etus:

Pfizert kapott, otthon korongozik boldogan, teljes karanténban – idézi a Blikk .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű