Így örülnek a hónak a vasi országgyűlési képviselők

Hende Csaba és Ágh Péter is megosztotta követőivel a boldogságát.

Jókedvre derítette a budapesti havazás a szombathelyi országgyűlési képviselőket, Hende Csaba és Ágh Péter is örömmel posztolt csütörtökön eme örömteli eseményről csütörtökön.

Szombathely országgyűlési képviselője egy olyan fotót osztott meg, melyen a Parlament látható. Posztjához azt írta, "rég láttuk már ilyennek az Országházat".

Facebook/Hende Csaba

Hasonlóan nagy örömöt váltott ki a hó Ágh Péterből is. Ő Facebook-oldalán egy olyan képet osztott meg, melyen egy óriási hógolyót tart a kezében, természetesen a Parlament előtt.

Facebook/Ágh Péter

A képhez ő is - Hendéhez hasonlóan - annyit írt, hogy "ilyen is régen volt: a mai parlamenti ülésre fehérbe öltözött a Kossuth tér".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet