Így segített egy macska megünnepelni a ramadánt

Élő adásban felmászott az imám vállára.

Emlékezetes lesz sokak számára az idei ramadán Algériában, sőt a közösségi média segítségének köszönhetően az egész világon.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Egy éjszakai ima alatt egy macska élő adásban ugrott fel Walid Mehsas imám vállára, és egy jó darabig ott is maradt. Láthatóan élvezte a helyzetet, és azt csinálta, amit ilyenkor a macskák szoktak: tekergett és dörgölődzött.

A ramadán az iszlám holdnaptár 9. hónapja, amely alatt a muszlimok napkeltétől napnyugtáig böjtölnek, a hívők naponta ellátogatnak a mecsetbe és arra emlékeznek, hogy Allah kinyilatkoztatta Mohamed prófétának az akaratát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű