Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét

Ungár Péter reakciója a volt alpolgármester interjújára.

„Illés Károly egy mai interjúban arról beszélt, hogy a város költségvetése is azt mutatja, hogy a kormány igazságosan járt el, amikor kompenzáció nélkül elvonta a város forrásainak majd negyedét, miközben Győrnek, Székesfehérvárnak vagy Zalaegerszegnek milliárdokat utalt vissza.

A Fidesz frakcióvezetőjének sajátos gondolatmenete szerint erre az a bizonyíték, hogy a szombathelyi városvezetés még ebben a nehéz helyzetben is felelősen gazdálkodott, és nem adósította el a várost, tehát – Illés Károly elmélete alapján – nincs is szüksége a pénzre.

A helyzet mára egyértelmű: sem Hende Csaba, sem Illés Károly nem tett semmit, hogy a kormány ne fossza ki a várost, és az elmúlt hetek nyilatkozatai alapján a későbbiekben sem terveznek megszólalni a város érdekében. Ehelyett egyre erőltetettebb és nehézkesebb érvekkel próbálják meggyőzni az embereket, hogy a szombathelyiek pénze sokkal jobb helyen van a Zalaegerszegen vagy Székesfehérváron.

Hende Csaba és Illés Károly az elvonások kérdését lezárt ügynek tekinti, mi nem: ez a pénz visszajár a szombathelyi embereknek, de egyértelmű, hogy ehhez kormányváltásra van szükség.

Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője” - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra