Ilyen az áradó Rába a levegőből

Ma délben tetőzik a Rába Körmendnél. A folyó most szerencsére nem mutatja a legharagosabb arcát. Drónunkkal mutatjuk, milyen volt pénteken délelőtt.

Másodfokú árvízvédelmi készültség van érvényben a Rábán Körmendnél, ahol délben tetőzik a folyó. A hét elején érkezett hidegfront miatt nagy mennyiségű csapadék hullott a Rába vízgyűjtő területein, emiatt emelkedett meg a vízszint.

Az áradó Rába méltósággal hömpölyög körmendi medrében

Videónk a péntek délelőtti állapotot örökítette meg. Egy kis bónuszként elrepültünk a kastély felé is, ami mellett már gőzerővel készülődnek a Körmendi Napokra, aminek részletes programját ide kattintva érhetik el Körmendi Napok 2014. August 08. 10:32 olvasóink. Ebben fontos szerepet játszik a Rába is,

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet