Ilyen is van: a Munkáspárt üdvözli a Békemenetet

De nem vesznek részt rajta.

"A Munkáspárt üdvözli a június 1-i Békemenetet". Így kezdődik a párt pénteki közleménye, amiben azt írják, "a béke nem kormányérdek, a béke a magyar emberek érdeke. Mi békét akarunk, és ezért támogatunk mindenkit, aki békét akar."

Hozzátették, a Munkáspárt osztja a Békemenet béketörekvését, de nem vesz részt a rendezvényen. Nem akarjuk, hogy a Munkáspárt jelenlétét bárki is félremagyarázza, netán szükségtelen vitákat gerjesszen. Mi az elmúlt két évben számtalanszor voltunk az utcán, és a választások után is folytatjuk. A béke közös nemzeti ügy, tegye mindenki a dolgát ott, ahol a legtöbbet tud tenni érte!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet