Ilyen Szombathely egy kiadós eső után más szemmel

Nem csak a rossz oldalát kell nézni egy viharnak.

Hétfőn késő este Szombathelyre is megérkezett a hidegfront – dörgéssel, villámlással, nagy széllel és esővel. Jelentősebb károkról és sérülésekről szerencsére nem tudunk, viszont azért így is megdolgoztatta a vasi tűzoltókat az éjszakai égi áldás.

Mint azt lapunk is írta, Kidőlt fák és leszakadt vezetékek – Vas megyét sem kímélte a vihar 2021. August 17. 10:15 Bobánál egy tíz méter magas akácfa borult egy autóra, Szemenyén villanyoszlopra dőlt egy fa, Vasasszonyfán egy fa öles ága lógott a közút fölött, Acsádon pedig egy száraz fenyőfa dőlt a közútra. Az M86-oson Szombathely határában pedig egy 20 kV-os vezeték szakadt le, Leszakadt egy 20 kV-os vezeték az M86-oson 2021. August 17. 08:08 ami miatt több kilométeres torlódás Videó: Több kilométeres torlódás a 86-os főúton Szombathelynél 2021. August 17. 11:12 alakult ki.

Viszont nem csak a rossz oldalát kell nézni a nagy esőknek, más szemszögből káprázatos dolgokat is rejtenek ilyenkor az utcák.

Eső utáni pocsolyák
Tükörben a Király utca
Mészáros D. Zsolt
Pocsolyakép
hányattatott sorsú Savaria Nagyszálló
Mészáros D. Zsolt

Fotósunk így kedden délelőtt kamerát ragadott és most megmutatja, hogy más szemszögből milyen csodás is lehet Szombathely egy kiadós eső után.

Eső utáni pocsolyák
Palace épülete, ahol szerkesztőségünk is dolgozik
Mészáros D. Zsolt
Eső utáni pocsolyák
A Király utcában bőven akad téma
Mészáros D. Zsolt

A pocsolyák ugyanis káprázatos tükröződéseket rejtenek és a még sokak szerint unalmas szombathelyi utcák is varázslatossá válnak, főleg, ha még a napsütés is rásegít a látványra.

Eső utáni pocsolyák
Mártírok tere. Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely