Indiában 50 fok van és fogytán a víz

Korlátozásokat vezettek be, néhány városrészben csak napi egyszer lesz vízellátás.

Rekordmeleget mértek Indiában. A radzsasztáni sivatag felől érkező perzselő szelek miatt Delhiben 49,9 fokot mértek. A 30 milliós városban az előző rekord 49,2 fok volt.

Mivel a hőség miatt vízhiány fenyeget, ezért egyes területeken csak 15-20 percre indítják el a vízszolgáltatást, a kollektív felelősségvállalás jegyében mindenkit spórolásra szólítottak fel, valamint egyes városrészekben a napi kétszeriről napi egyszerire csökkentették a vízellátást - írja a Guardian.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek