Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Holnaptól indul a házhoz szállítás a szombathelyi piacról

A szombathelyi Vásárcsarnok igazgatónője, Polákovics Marietta és Szombathely MJV Önkormányzata részéről Pavelkovits Petra programszervező elindította a "Ne cipekedj, Nagyi!" mozgalmat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kezdeményezés célja, hogy önkéntesek segítségével, házhoz szállítással támogassák azokat a szombathelyi időseket és rászorulókat, akik a piacról szeretnék beszerezni az élelmiszert, ezzel is segítve, hogy a legveszélyeztetettebb korosztálynak ne kelljen kimozdulnia.

De más célja is van az akciónak: hogy az időseken kívül a helyi vállalkozásokat, kereskedőket is támogassák, veszteségeiket minimalizálják.

A teszthétvége pénteken startol, 7 és 12 óra között rakják össze és szállítják ki a csomagokat.

Az önkéntesek

a rendeléseket telefonon (+36 20 503 8559) fogadják keddtől szombatig 7 és 10 óra között,

összeállítják és eljuttatják a szombathelyi idős és rászoruló vásárlók otthonába az adott napokon 12 óráig.

Létrehoztak egy zárt Facebook-csoportot: https://www.facebook.com/groups/213937559820124/ , ahol az önkéntesek jelentkezését várják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés