Holnaptól indul a házhoz szállítás a szombathelyi piacról

A szombathelyi Vásárcsarnok igazgatónője, Polákovics Marietta és Szombathely MJV Önkormányzata részéről Pavelkovits Petra programszervező elindította a "Ne cipekedj, Nagyi!" mozgalmat.

A kezdeményezés célja, hogy önkéntesek segítségével, házhoz szállítással támogassák azokat a szombathelyi időseket és rászorulókat, akik a piacról szeretnék beszerezni az élelmiszert, ezzel is segítve, hogy a legveszélyeztetettebb korosztálynak ne kelljen kimozdulnia.

De más célja is van az akciónak: hogy az időseken kívül a helyi vállalkozásokat, kereskedőket is támogassák, veszteségeiket minimalizálják.

A teszthétvége pénteken startol, 7 és 12 óra között rakják össze és szállítják ki a csomagokat.

Az önkéntesek

a rendeléseket telefonon (+36 20 503 8559) fogadják keddtől szombatig 7 és 10 óra között,

összeállítják és eljuttatják a szombathelyi idős és rászoruló vásárlók otthonába az adott napokon 12 óráig.

Létrehoztak egy zárt Facebook-csoportot: https://www.facebook.com/groups/213937559820124/, ahol az önkéntesek jelentkezését várják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely