Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elindult a Nyugat.hu támogatási kampánya. Mire megyünk együtt, veletek?

Mindenről az igazat. Függetlenül. Ezzel a jelmondattal vágunk neki 2020.december 3-tól december 20-ig tartó kampányunknak. Mert a függetlenségnek ára van. Mi most 2 millió forintot várunk tőletek.

Tudjuk, megszoktátok, hogy 21 éve itt van nektek a Nyugat.hu – és nem kell fizetni érte. Büszkék is vagyunk arra, hogy ebben a régióban minket olvastok a legtöbben, mi vagyunk számotokra a fő információs forrás. Ahogy arra is, hogy ma Magyarországon a Nyugat.hu a legolvasottabb vidéki független médium.

Ám a függetlenségnek ára van. Függetlenségünk garanciája pedig ti vagyok, akik már támogattatok, vagy támogatni fogtok bennünket!

A Nyugat.hu csapata, akik éppen el tudtak szakadni a billentyűzettől. Balról Szilágyi József, mögötte Józing Antal, Czömpöl Bianka, Vincze Ádám, Horváth G. Martin, jobbról jön Kiss Tamás, Roznár Gyöngyi, és elől Mészáros D. Zsolt.
Mészáros D. Zsolt

Kérdezheted, miért is dolgozunk itt a Nyugat.hu-nál? Miért támogass minket?

Ezért:
 • Hiteles híreket írunk neked.
 • Segítünk eligazodni a rengeteg információ között.
 • Segítünk megoldani a problémádat, legyen az bármilyen mindennapi dolog, ha te már feladnád.
 • Segítünk és felkarolunk jó ügyeket.
 • Kinyomozzuk azt, amit el szeretnének titkolni.
 • Szeretnénk szórakoztatni is benneteket.
 • Kampányunk oldalán számos olyan írást felsoroltunk neked, amikről úgy gondoljuk, ezért érdemes újságot csinálni. Ugyanitt más fontos információkat is megtudhatsz rólunk

  Miről szól a kampányunk és mire szánjuk a pénzt?

  Kampányunk 2020.december 3-tól december 20-ig tart. Célunk 2 millió forint összegyűjtése.

  Ebből olyan fontos dolgokat fedeznénk, amelyek szerkesztőségünk működését biztosítják. Mindenekelőtt újságíróink bérét, hogy a fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Fizetni az irodánkat, ahol összedugjuk a fejünket, hogy mit hogyan csináljunk. A telefont, amin információkat szerzünk, az útiköltséget, hogy a helyszínen járjunk utána a dolgoknak.

  A tartalomgyártáshoz kapcsolódik a szükséges műszaki háttér is, hogy mindig elérd a Nyugatot, vissza tudd keresni a régi cikkeinket, minden eszközön jól lásd a hírportálunkat és akkor se tudjanak meghekkelni bennünket, ha nagyon akarnak.

  Mindez nagyon sok pénzbe kerül. A támogatási oldalon lévő Számlálónkon pedig folyamatosan nyomon követheted, mennyi pénz gyűlik össze a kampányunk alatt. A kampány után részletesen beszámolunk neked, mire is költjük pontosan az adományodat.

  Ide kattintva támogathatod a munkánkat!

  Kedves Olvasó!
  Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
  Köszönjük!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Egyéb

  Tovább az oldalra