Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Infarktust kapott dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere

A Városházáról vitték kórházba dr. Puskás Tivadart, Szombathely polgármesterét, a város országgyűlési képviselőjét.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyugat.hu információja szerint enyhe fokú szívinfarktust kapott csütörtökön délután dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere, országgyűlési képviselő. Úgy tudjuk, a város első embere a Városházán lett rosszul. Nem hívtak hozzá mentőt, kollégái vitték be a kórházba, ahol az infarktusnál szokásos beavatkozást hajtották végre rajta. Jelenleg a Markusovszky kórházban fekszik, a koronária őrzőn. Meg nem erősített információnk szerint állapota kielégítő, nincs életveszélyben.

A segítést szorgalmazta, de most dr. Puskás Tivadar szorult segítségre
Mészáros Zsolt

Egy olvasónk jelezte, látta a polgármestert a kórházban, amint éppen ágyban fekve vizsgálatra viszik. Cikkünket frissítjük, amint új információkhoz jutunk. A polgármester úrnak ezúton kívánunk mielőbbi felépülést!


Cikkünk megjelenése után érkezett a városháza közleménye:

Tisztelt Szerkesztőség!

Ezúton tájékoztatom Önöket, és a szombathelyi polgárokat, hogy a mai nap délutánján dr. Puskás Tivadar polgármesterünk egész napos rosszullétét követően, a Markusovszky Kórházban gyors műtéten esett át. Állapota stabil, rövidesen újra munkába állhat.

Tisztelettel:

Szakály Gábor
személyi titkár

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra