Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Informatikai oktatáson keresztül vezetik be a siketeket és nagyothallókat az internet világába

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével együttműködve alapfokú számítástechnikai tanfolyamot indított. A 10 alkalomból álló kurzus foglalkozásait hetente egyszer tartják, amiket jelnyelvi tolmács segít. A részvétel ingyenes a SINOSZ-igazolvánnyal rendelkezőknek. A képzés azért is fontos, mert a siket és nagyothalló emberek egyik fő kommunikációs eszköze az Internet. Az első tanfolyamra hat ember jelentkezhetett, de a nagy érdeklődésre való tekintettel még egy tanfolyamot biztosan indítanak, a tervek szerint március közepén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés