Informatikai oktatáson keresztül vezetik be a siketeket és nagyothallókat az internet világába

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével együttműködve alapfokú számítástechnikai tanfolyamot indított. A 10 alkalomból álló kurzus foglalkozásait hetente egyszer tartják, amiket jelnyelvi tolmács segít. A részvétel ingyenes a SINOSZ-igazolvánnyal rendelkezőknek. A képzés azért is fontos, mert a siket és nagyothalló emberek egyik fő kommunikációs eszköze az Internet. Az első tanfolyamra hat ember jelentkezhetett, de a nagy érdeklődésre való tekintettel még egy tanfolyamot biztosan indítanak, a tervek szerint március közepén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek