Lefeküdt későbbi áldozataival a randiguru - szex után vitte az ékszereket

Az ORFK körözési toplistáján is szerepelt az a 31 éves férfi, aki Interneten megismert nők ágyaiba ügyeskedte be magát, majd fizetségként azok értékeivel távozott szerte az országban. John Smidt egy magyar hajléktalan.

A pápai rendőrök fogták el azt a XXI. századi szívtiprót, aki sármját és ravaszságát kihasználva férkőzött be szerelemre és gyengédségre vágyó nők ágyaiba, majd miután kiélvezkedte magát és boldoggá tette partnereit, azok értékeivel távozott.

A férfit nyolc különböző rendőrkapitányság és bíróság körözte. A vele szemben kiadott, összesen 11 elfogatóparanccsal az országos körözési top 100-as listán is szerepelt. Nála azonban nem írták ki, hogy "fegyvere van és veszélyes", hiszen D. István fegyvere a mosolya és férfiassága volt, ezen fegyverrel való támadás pedig nem büntetőjogi kategória, ha mindkét fél hozzájárult a fegyverhasználathoz.

Az ORFK TOP100-as listáján is fent volt a szívtipró
nyugat.hu

A megtévedt sármőr először 2007-ben került a pápai rendőrök látókörébe, amikor stoppolás közben egy járőrautó állt meg neki. Hiába visszakozott ekkor, kék taxival folytathatta az útját, pechjére ugyanis éppen egy általa átvert hölgy lakásáról távoztak a rendőrök. D. Istvánnak tényleg nem volt szerencséje, 15 kilométert gyalogolt szántóföldön elterelésként, de a friss személyleírás lebuktatta. Megtalálták nála az elorzott, negyedmillió forintot érő arany ékszereket is, amit egy huncut éjszaka után vett magához egy 32 éves pápai hölgytől, amíg az zuhanyozott. Az interneten megismert, majd átvert nő nem tétovázott hívni a rendőröket, amikor kiderült, kivel kavarodott egy ágyba, többen lehetnek viszont, akik a szégyen miatt nem tettek feljelentést.

A rendőrök tehát a kapitányságra szállították a magát B.I.-ként igazoló férfit, az pedig már csak a gyorsított eljárás - és a két évre felfüggesztett fél éves börtönbüntetés kiszabása - után derült ki, hogy nem B.I-t ítélték el, ő ugyanis ártatlan, csak az iratai tűntek el korábban. A randigururól kiderült, hogy valójában a többszörösen büntetett előéletű D. István hajléktalan. Ekkor azonban már bottal üthették a nyomát. Illetve a nyomozók ennél hatékonyabb módszert is ismertek. Közben pedig újabb átvert nők kerültek elő, akik szó szerint felejthetetlen éjszakát töltöttek a magát Interneten John Smidt néven is futtató fickóval, igaz, a felejthetetlen inkább az értékek elvesztésére, mintsem az ágyban nyújtott teljesítményre vonatkozik.

A nyomozók találtak áldozatot Csornán is, onnét félmillió forinttal lépett meg D. István rövidebb együttélés után, illetve összesen fél tucat esetet sikerült a férfi számlájához írni. A pápai rendőrök az Interneten is kutakodtak, hátha ők is randizhatnának a keresett szépfiúval. Ez végül Budapesten sikerült. Amikor a nyomozók bekopogtak egy bérház lakásának ajtaján, a mit sem sejtő nő nyitott ajtót. "Társa" hallván, kik érkeztek látogatóba pizsamában próbált menekülni az ablakon át, de fülön csípték.

D. Istvánnak egy ideig nem lesz módja megválogatni, kivel feküdjön egy ágyba, ugyanis három jogerős ítélet várt rá elfogásakor. Ezen kívül nyolc kapitányság és bíróság körözte, összesen 11 elfogató parancsot adtak ki ellene. Ezért szerepelt az ORFK bűnözői toplistáján is. Ha esetleg valaki még felismerni véli az értékeivel meglépő D. "John Smidt" Istvánt, keresse meg a pápai rendőröket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló